kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?

En oikein tiedä missä ajoin kuin siirryin Mellunkylästä Jakomäkeen. Navigaattorini (autossa) on sen verran vanhaa mallia ja karttadataa täynnä, että se ajattaa minua vähän väliä minne sattuu. Onko valittu lyhyin reitti vain nopein reitti, kas siinä pulma?

Niin tai näin, tuleehan se Helsinki tutuksi, mikä ei voi olla huonokaan asia. Jos ei ole kiire, niin lyhyin reitti on minulle aina mieluisin, onhan se ekotekokin. Kun on kiire painaa kampanjaa, niin.. noh.. jaa. Toiset menee bussilla (sen kyljessä), toiset autolla (sen katolla), toiset jalan (selässä).. melkoista maratoniahan tämä vaalitouhu on. Vaalimainostaminen on pakollista, paikka vain on vapaa . Kaikki riippuu rahasta. :-/

Jakomäki oli jännä paikka. Tai siis lopulta sitten ei nyt niin jännä, yksi kauppakeskus toisten joukossa; oven edessä ollut kaarirakennelma oli toki mukava poikkeus.

Matkantekohan se jännintä onkin aina. Huomasin jälleen, että varsin samanlaista porukkaa mahtuu joka puolelle Helsinkiin; reaktiot vaaliesitteiden jakamiseeni on yhtä kirjavia kuin muuallakin. Hyvistä tavoista ja yksilön kohtaamisesta olen vain harvoin luopunut, ja uskon yhä yksilön arvokkaaseen, jokaista ihmistä kunnioittavaan kohtaamiseen. Kaikkein mielenkiintoista minulle on ollut seurata, miten yleistä on ollut vastata toivotukseeni ”hyvää päivän/illanjatkoa”.

Kerran tiedemies, aina tutkija. 😉

PS. Ai niin, tämä olikin hieno juttu. Kun eräälle rouvalle tarjosin vaaliesitettäni, hän kertoi jo äänestäneensä minua. Muistoksi hän otti kuitenkin esitteeni. Se oli hieno hetki, joka vieläpä toistui – hän tuli kaupassa käynnin päätteeksi uudelleen allekirjoittanutta kehumaan. 🙂

yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?
yhdessaparemmin.kar.fi Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?

One thought on “Lyhyin vain nopein reitti vaalimene(s)tykseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *