Politiikan pitää olla väline selkeän, järkevän ja reilun lopputuloksen saavuttamiseksi eikä pelikenttä palkkion ja egon nostamiseksi. Meidän pitää osata erottaa tärkeät asiat. Kaikesta pitää pystyä sopimaan.

Päätöksenteon tulee olla avointa ja selkeää. Kuntalaisten on voitava vaikuttaa asioihin jo suunnitteluvaiheessa. Oikeutemme ja velvollisuutemme on pitää itsekin ääntä, joka ei ole pelkkää äänestämistä.

Vantaalla, Pakilassa, Marjaniemessä, Lauttasaaressa ja Ullanlinnassa asuneena olen nähnyt ja tehnyt kaikenlaista. Nyt minulla on aikaa, kykyä ja motivaatiota.

Tehdään Helsinkiä YHDESSÄ PAREMMIN!

 

Vaaliteemat

Järkevämmin

Pysähdytään miettimään mitä, miksi ja vasta sitten miten. Keskustellaan ja neuvotellaan ennen kuin ryhdytään tekemään laajoja suunnitelmia. Vähemmän kinastelua ja riitelyä jäljestäpäin!

Avoimemmin

Ei liikaa valtaa yksilölle. Varmistetaan digitaalisaatiota hyödyntäen, että kuka tahansa pääsee netistä tarkastamaan julkisia hankintoja. Vähemmän korruptiota, petoksia ja välistävetoa hankintoihin!

Vastuullisemmin

Oman edun tavoittelusta ja poliittisista lehmänkaupoista eroon. Virkoihin avoin haku, tiukat pätevyysvaatimukset ja irtisanoutuminen sanktioitava. Villit siirtymiset yksityiselle sektorille kuriin!

 

Vaalilupaukseni

Vaalilupaus 1

Teen parhaani enkä sulje korviani enkä silmiäni keneltäkään. Kunnioitan kaikkia ja heidän mielipiteitään, vaikka olisinkin aivan eri mieltä.

Vaalilupaus 2

Huomioin perheeni, muiden ja oman jaksamisen, jotta emme palaisi loppuun. Tehdään YHDESSÄ PAREMMIN!

Vaalilupaus 3

Lupaan hymyillä ja nauraa enemmän. Hoidan velvollisuuteni tosissani, mutta en ota sitä kuolemanvakavasti enkä edellytä sitä muiltakaan.