Noin kymmenen syytä olla äänestämättä minua Helsingin kuntavaaleissa

(Varoitus: tämä osio sisältää itseironiaa.)

  1. Never heard. Kuka toi tyyppi on, ei ainakaan mikään politiikko?
   En ole ennen ollut mukana politiikassa. En kanna historian painolastia ja omatuntoni on puhdas. Jokainen meistä on joskus ensikertalainen kaikessa. Gimme a break.
  2. Mä tiedän ton runkun. Ihan paska jätkä, se on saatana meidän lafkan / mun kilpailija.
   Kun äänestät minua, pääset minusta eroon eikä ei sinun tarvitse enää pelätä kilpailua KAR Oy:n puolelta. Kun teen hyvin (enkä muuten osaa), niin aika ei riitä muuhun kuin kunta-asioihin, ja kilpailu loppuu siihen.
  3. Mä oon aina äänestänyt Aku Ankkaa Nukkuvien puolueesta enkä oo koskaan pettynyt.
   Aku Ankka on suurin idolini ja paras kirjallinen oppi-isäni. Äänestämällä minua voit varmistaa, että Akun syviä viisauksia tulee sovellettua myös Helsingin kaupunginvaltuustossa. KÄÄK!
  4. Toi jätkähän on saatana mamu! Ihme fleda ja nimikin. Osaaks se ees suomee?
   Synnyin 29. 11. 1971 Helsingin maalaiskunnassa, nykyisen lainkäsityksen mukaan. Ollessani kuuden viikon vanha perheemme muutti Pakilaan, ja Helsingissä olen siitä lähtien asunut. Kieliä olen oppinut koulussa, en kotona. Isäni isää saan kiittää nimestäni, joka ei miestä pahenna, näin minä uskon.
  5. Liian vanha, liian oppinut, kaukana tosielämästä. Ei saa mun ääntä tollane.
   Ikäsyrjintä, niin kuin muukin syrjintä, on kurja juttu. Käydäänkö sotia uskonnon vuoksi vai mikä se todellinen syy on / on ollut? Kyllä maailma on sellainen paikka, että täällä jokaiselle on tarkoituksensa ja paikkansa, mutta ne täytyy vain itse löytää. Olisiko minun paikkani Helsingin kaupunginvaltuustossa?
  6. Ei taida olla mikään perusduunari, miten se on päässyt persujen joukkoon, kannattaaks se ees niiden linjoi?
   Minusta löydät vaikka kuinka juttua useilta verkkosivuiltani ja muualta, aina voit kysyä minulta suoraan. Perussuomaiset kutsuivat minut kuntavaaliehdokkaaksi, laajaa huomiota herättäneen tuulivoimaselvitykseni. Olen allekirjoittanut perussuomalaisten vaaliohjelman, joka on mielestäni pääsääntöisesti järkevä. Toki teen asioissa omia tulkintoja ja painotuksiani.
  7. Taitaa olla varsinainen totuuden torvi. Ei sellainen osaa poliittista peliä, suhmurointia ja lehmänkauppoja eikä voi siksi menestyä politiikassa.
   Minusta politiikan pitää olla avointa ja vain välillinen keino todellisiin päämääriin äänestäjien etujen mukaisesti. En halua olla sellainen politiikko, joka tekee ja sanoo mitä vain saadakseen lisää valtaa ja jatkoaikaa, siis hankkiakseen yhä enemmän korvauksia itsensä, ei muiden, edustamisesta.
  8. Mikä juttu tää on, sillä on sateenkaaren värit käyntikortissaan eikä edes puhelinnumeroa. Onko tää jätkä ihan tosissaan politiikasta, onkse ihan dingdong vai onkos tää vaan joku jippo?
   Vaalikäyntikortissani käsistään kiinni pitävät ihmishahmot ovat CMYK -väridiagrammin mukaan väritetyt. Tämä kuvastaa erilaisuuden rikkautta ja yhteistyön voimaa. Halusin tehdä käyntikortistani mahdollisimman selkeän, mutta lisäsin siihen kyllä sähköpostini ja puhelinnumeroni. Useilta verkkosivuiltani löydät minusta paljon lisätietoa. Nimeni on uniikki Suomessa, niin että muutahan et oikeasti tarvitsekaan kaivaaksesi minusta kaiken mahdollisen. 😉
  9. Mä en tykkää ton tyypin naamasta, ja silmätki sillä on niin lähellä toisiaan, mikälie valehtelija.
   Ei tässä naimisiin eikä edes sänkyyn olla menossa eikä tämä homma ole ikuinen. Minua ei tarvitse katsella eikä kuunnella, mutta halusit tai et, niin neljää vuotta kauempaa tämä pesti ei kestä. Sen jälkeen kuvio menee taas uusiksi, ja sitten on hyvä tulla muistuttamaan, kuinka huonosti tai hyvin tein hommani.
  10. Mua ärsyttää toi tyyppi. Miksei se vaan voi suoraan myöntää, että se on vaan rahan perässä niin kuin kaikki muutkin politiikassa?
   Kyllä minulle raha kelpaa, mutta ei se minun elämääni paranna, koska en ole edes vielä oppinut tuhlaamaan. Haluan mitata onnistumistani elämässä objektiivisesti. Mikä onkaan parempi keino kuin laskea luottamuksen osoituksena saadut äänet, joita ei voi edes rahalla ostaa?
  11. Enpä taida kuitenkaan tota äänestää, eihän se osaa edes laskea kymmeneen.
   Noin kymmenen ei ole välttämättä sama asia kuin kymmenen, ja pitäähän tämä politiikkaankin aikovan ymmärtää. Hyvän miehen lisää ei sitten täällä suvaita?