kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Yksi pikapromo, voihan nenä!

Tämä promokeikka meni ihan vituilleen. Huomasin kyllä, että (Helsingin piirin sisäisestä) PS-ohjelmasta puuttui Tallinnanaukion tilaisuudet ennakkoäänestyksen aikana, mutta listaanhan on merkitty ainoastaan isot tapahtumat. Minäpä näet kysyin nimenomaan erikseen Tallinnanaukion postista pätevältä vanhemmalta naisvirkailijalta, että missä kohdin saisin, jos ylipäätään saisin, jaella vaaliesitteitäni ennakkoäänestyksen aikana. Hän osoitti minulle paikat, Tallinnanaukion molemmissa päädyissä, etäällä Postista. Hän siis antoi siihen luvan, ja minä hölmö uskoin.

Kun sain lopulta vapaan parkkipaikan, kamat kantoon ja paikalle ja kerrankin osasin laittaa 2-puolisen roll-uppini tiukkaan lampputolppaan kiinni ja toiselle puolelle plakaattini, niin eikös sillä sekunnilla vartija tullut paikalle ja sanonut, että koko Tallinnanaukio on yksityistä aluetta metroaseman taksitolpille asti, ja että alueella ei saa tehdä vaalipromootiota ennakkoäänestyksen aikana.

Kiitos sinulle herra vartija, että sain ottaa nämä muutamat valokuvat muistokseni sattuneesta.

Flyereita jaettu: 0.
Vitutusaste: 100.
Saatana! 🙁

Ps. Onneksi siirtymämatkoillani sain sentään muutaman lapun jaettua. Toivottavasti ne edes luetaan.

yhdessaparemmin.kar.fi Yksi pikapromo, ei kiitos!
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi pikapromo, ei kiitos!
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi pikapromo, ei kiitos!
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi pikapromo, ei kiitos!

One thought on “Yksi pikapromo, voihan nenä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *