kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

.. ja Lasun Asematunneliin

Uhreilta ei vältytty kolmen sepän miinakentällä. Ambulanssi se ilmestyi sinnekin poistuessani Narinkkatorilta. Minun piti jo poistua kotiin, mutta sateelta välttyäkseni menin maan alle. Asematunnelista löysinkin sitten varsinaisen sirkuksen.

Meno oli kerrassaan hurjaa. Yhdessä nurkassa oli PS-kollegani Yang lappujaan jakamassa, siinä vieressä eräs nainen steppasi puolen neliön alustallaan ja edempänä saarnaajabändi viritteli settiään, samalla kun invamopossa istunut mies soitti humppaa aivan kympillä aktiivikaiuttimestaan saadakseen steppaajan lopettamaan, mikä ei tietenkään onnistunut.

Eihän se meno tässä toki ollut, hyvin pigmentoituneet miehet jakoivat omia lappujaan, romanit siitä miten Jeesus pelastaa. Minä otin heidän lappunsa vastaa ja annoin omani sanoen, että ”Lasu pelastaa kanssa”. Ai että miltä, no huonolta Helsingin kaupungin hallinnolta, tietenkin.

Vieressäni poliisit turkislakit päässään kävivät turhaan komentelemassa toistuvasti nuorisoa luvattomasta tupakoinnista sisäänkäynnin luona. Jengejä oli toki useita, eri maalaisia ja eri ikäisiä. Jaa-a, unohdinko mainita myös sen, että kuntavaaliehdokkaita oli alueella viiden metrin (tai alle) etäisyydellä toisistaan?

Voi niitä raukkoja, jotka täällä joutuvat liikkumaan. Ihme juttu oli, että sain jopa jonkin verran omiakin vaaliesitteitäni jaettua, enemmän kyllä muiden ehdokkaiden siivellä.

Iltayhdeksän aikaan meno alkoi mennä jo niin rankaksi, että minäkin totesin poistua alueelta varsin liukkaasti, ihan terveydellisistä syistä. Vartioita riitti, ja arvasin sen johtuvan päivän tapahtumista Tukholmassa.

Päästessäni Kaisaniemeen odotti minua siellä taas kaksi poliisien maijaa. ”Pysykää poissa sähkötolpasta, se kipinöi!”, kuului komento. Ihan niin kuin päivälle ei olisi jo riittänyt tarpeeksi kipinää ja säpinää, mutta eihän tuo kehoitus minua poissa pitänyt. Mikäs valokuvaaja minä muuten olisin, jos vain karkuun juoksisin? 😉

yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin
yhdessaparemmin.kar.fi .. ja Lasun Asematunneliin

One thought on “.. ja Lasun Asematunneliin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *