kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Vaalistrategiaa

Tämä äänten ker(j)ääminen on kovaa peliä, vaikkei ollakaan Bostonissa 80-luvulla. Olen tässä fundeerannut, että olisiko vain pitänyt tehdä ne noin 300 julistetta ja tällätä kaikkiin vaalimainostelineisiin stadissa. Palveluna olisi voinut ostaa julisteiden liimaamisen 3 mm vanerille ja laittamisen kaikkiin telineisiin 1000 eurolla + alv 24 %, siis varsin sopuhintaan (tuolla hinnalla hyvä jos olisi saanut edes pohjalevyt hankittua). Noh, tämä juttu tuli mieleeni oikeasti liian myöhään, että olisi voinut näin toimia. Olisiko ainoastaan tällä panostuksella päässyt läpi kuntavaaleissa? :-/

Koska ilmoitustauluja tein vähemmän, niin olen päättänyt kierrättää samoja tauluja eri paikoissa eri aikoina. Menen siis jakamaan esitteitä ja jätän kylttini vaali-ilmoitustelineeseen muutamaksi päiväksi. Tämä ei pelkästään noudata saamiani vinkkejä vaalikoulutuksissa, vaan ihan puhdasta logistiikkaa: enhän toki halua ajella kärrylläni ympäri Helsinkiä saastuttaen vain pelkkiä kylttejäni siirtääkseni, vaan samalla ”heittää promokeikan”, toivottavasti onnistuneen sellaisen.

Miten onnistumista mitataan? Paljonko on saanut esitteitä jaettua, vai kuinka vähän niitä pyörii heti alueen roskiksissa eli pitkin ja poikin katuja, niinkö? Noh, kaipa tulos näkyy sitten äänissä, toivottavasti. 😉

Siis sori vaan Vuosaari, nyt lähti kylttinne tienposkesta. Kuten totesin sille ainoalle esitteeni saaneelle tuolla paikalla: Have a good one mate!

yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa
yhdessaparemmin.kar.fi Vaalistrategiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *