kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Yksi elämä, yksi ääni

Taas meni yksi päivä vaaliesitteitä jakamassa. Nuoremmat ehdokkaat puhuvat ”flaikuista”, siis flyereistä. Voi voi, kun edes suomea ei täällä haluta puhuta.

Tykästyin niin kovasti ilmaiseen 24 h parkkiruutuun, joten yritin uudestaan ja onni oli taas myötä. 😉

Mutta veronmaksulta en taaskaan voinut välttyä. Nyt kävelyä oli entistä enemmän ja tuulta myöskin. Heti ensimmäisessä kadunkulmassa olin kirjaimellisesti lentää ilmaan kylttini kanssa, vaikka mukana kantamani plakaattini oli sieltä pienimmästä päästä.

Päästyäni Hakaniemen metroasemalle SKP:n ystävällinen vanhempi ehdokasherra vinkkasi heti, että älä tällää siihen roll-uppiasi tai polliisikonstaapeli Karhunen tulee ja vie sinut putkaan ja heittää avaimen pois. No, ei nyt ehkä näillä sanoilla, mutta ajatus oli tämän suuntainen. (Samantapaista yritin vinkata eräälle ehdokasrouvalle myös siinä täysin kielletyllä aluella postin edessä, mutta hän jäi ottamaan riskiä.) Tämä SKP:n herra katseli niin lumoutuneena ahkeraa yritystäni jakaa vaaliesitteitäni, että hänen oli välttämättä otettava kuva minusta. Toki ei se tähän jäänyt, vaan hän yritti monta kertaa kääntää kelkkaani heidän leiriinsä, jos ei nyt, niin ensi kerralla. Kyllä vain, fiksu ihminen pitää mielessä tulevatkin ajat eikä elä vain tässä päivässä. :-/

Taas kohtasin tuttuja. Oli suorastaan outoa tavata eräs polin opiskelijakaveri kymmen(i)en vuosien päästä. Oli kuin mikään ei olisi muuttunut, vaikka hänellä oli lapset ja kaikki, minulla ei. Hän ilmaisi asian erittäin hienosti: emme voineet vertailla elämäämme toisiinsa, koska meillä itsellämme ei ollut omakohtaisia kokemuksia toisenlaisesta elämästä. Mitä sitä menoa sen enempää ihmettelemään tai itkemään.

Meillä on vain yksi elämä, ja yksi ääni. Siihen on tyydyttävä, valitettavasti. 🙁

yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni
yhdessaparemmin.kar.fi Yksi elämä, yksi ääni

One thought on “Yksi elämä, yksi ääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *