kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Vaalitulokseni Helsingin kuntavaaleissa 2017

Äänimääräni vaali.fi sivustolla ovat, no, sangen surullista katsottavaa (suluissa %-osuus):

Ehdokas                                         Ennakkoäänet                          Vaalipäivän äänet                      Äänet yhteensä

831 Riederer, Klaus (PS)            10   (0,0 %)                                        33   (0,0 %)                                        43   (0,0 %)

Sain siis yhteensä 43 ääntä Helsingin kunnallisvaaleissa perussuomalaisten riveissä. Pia Kopra tuli viimeisenä perussuomalaisena valituksi 442 äänellä. Jäin tästä alle kymmenesosaan.

Minulle tärkeintä ei ollut tulla valituksi, vaan saada tietoa siitä, että miten pitkälle kovalla työllä(ni) pääsisin. Minä olen jo kymmeniä vuosia etsinyt mittaria, joka olisi jokin muu kuin euromääräinen (raha), ja silti kertoisi objektiivisella tavalla onnistumisestani. Saatu äänimäärä vaaleissa ensikertaisena (ja suhteessa muihin), olisi siis erittäin hyvä sellainen, ja täyttäisi hyvin pedantin tutkijanluonteeni kriteerit.

Linnunradan käsikirja ilmoittaa vastauksen elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen olevan 42, siis luvun 42. Äänimääräni on 43 = 42 +1, jossa on mukana itse itselleni antama ääneni. (Huomaa Pia Kopran äänimäärä)

Onko tulokseni sattumaa, vai kohtaloa? :-/

PS. Näin varsin paljon vaivaa kaikkineen tässä noin yhdeksän viikon hankkeessani. Siksi on paikallaan, ihan jo itsellenikin, että analysoin tarkemmin ja laajemmin vaalitulostani. Koska asia on hyvin merkittävä, teen tästä päätason staattisen verkkosivun, josta voit lukea lisää asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *