kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Niin lähellä ja niin kaukana

S-market on ilmestynyt Pakilaankin. Matkalla sinne kampanjoimaan pääsin käymään vanhoilla kotikonnuillani, Elontiellä, ihan syystä – vaalikylttejäni noutamaan. Harmikseni vaan en vain muistanut, oliko numeromme 65 vai 75, jonka molempien ohi ajoin pysähtyen. Soitin mammalle, mutta hän muisti vielä vähemmän.

Enpäs nyt sitten muistanut edes sitä, että 11. 2. 2017 olin katsonut tietojani maistraatista. Olin tallettanut tuolloin tietoni läppäriini: 15. 11. 1979 saakka olimme asuneet osoitteessa ”Elontie 74 C 5, 00660 HELSINKI”.

Niinhän se on, meidät muistihäiriöiset ihmiset korvaa tietokone ja tekoäly, päätöksenteossakin. 🙁

yhdessaparemmin.kar.fi Niin lähellä ja niin kaukana
yhdessaparemmin.kar.fi Niin lähellä ja niin kaukana
yhdessaparemmin.kar.fi Niin lähellä ja niin kaukana

One thought on “Niin lähellä ja niin kaukana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *