kuntavaalit 2017vaalikampanjointi

Hieno tuli, vaikka itse teinkin!

Olen tässä laskeskellut, että mainoskulut voisivat olla luokkaa 50 euroa (alvilla) per saatu ääni. Jos läpimenoon Helsingissä tarvitaan 1000 – 2000 ääntä, niin budjetti saapi olla melkoinen.

Itse olen ajatellut mennä aika nollilla. Tässä pitää toki huomioida se, että yritykseni KAR Oy omistaa laitteet (, jotka mätänevät käytön puutteessa, siis kirjaimellisesti hajoavat) ja materiaalit (, jotka mätänevät käytön puutteessa, siis kirjaimellisesti muuttuvat käyttökelvottomiksi), joita olen käyttänyt vaalikampanjani tekemiseen.

Kun tälläsin tämän väsäämäni 1,5 x 8,5 m2 banderollin tonttimme aitaan, niin mainostanko tässä enemmän itseäni vai firmaani? Noh, nythän kyllä kävi nolosti niin, että unohdin laittaa päälle, että ”Tämän ilmoituksen on tehnyt kokonaan KAR Oy / Klaus Riederer www.kar.fi”.

Pientä tuunausta yhä vailla? ,)
2 thoughts on “Hieno tuli, vaikka itse teinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *