KAR Digital Solutions

Maailmamme on digitaalinen.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tiedon säilyttäminen

Autamme tietoaineistojesi säilyttämisessä jälkipolville ja pilveen siirtämisessä.
BAAC 2012 Helsinki Conference excursions on Oct 5, 2012
Avustamme paperiarkistosi toimittamisessa pysyvään säilytykseen ulkopuoliseen arkistohotelliin ennakkosuunnitelmien pohjalta. Kilpailutamme puolestasi soveltuvat palveluntarjoajat ja hoidamme järjestelyt halutessasi avaimet käteen periaatteella. Tarvittaessa suunnittelemme säilytyksen hoitamisen kokonaisuudessaan, katso konsultointipalvelumme. Hinta alkaen 5000 euroa, vie sinun aikaasi noin 4 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2018/09/portfolio_04-1280x960.jpg
Avustamme massadatasi toimittamisessa pitkäaikaissäilytykseen ulkopuoliseen pilvipalveluun ennakkosuunnitelmien pohjalta. Kilpailutamme puolestasi soveltuvat palveluntarjoajat ja hoidamme järjestelyt halutessasi avaimet käteen periaatteella. Tarvittaessa suunnittelemme säilytyksen hoitamisen kokonaisuudessaan, katso konsultointipalvelumme. Hinta alkaen 5000 euroa, vie sinun aikaasi noin 4 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2018/09/portfolio_02-1280x960.jpg
Aineistojen pitkäaikaisratkaisut, fyysiset ja digitaaliset aineistot Avustamme fyysisen ja digitaalisen aineistosi toimittamisessa pitkäaikaissäilytykseen ulkopuoliseen arkistohotellliin ja pilivipalveluun ennakkosuunnitelmien pohjalta. Kilpailutamme puolestasi soveltuvat palveluntarjoajat ja hoidamme järjestelyt halutessasi avaimet käteen periaatteella. Tarvittaessa suunnittelemme säilytyksen hoitamisen kokonaisuudessaan, katso konsultointipalvelumme. Hinta alkaen 10000 euroa, vie sinun aikaasi noin 8 tuntia.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Alkuperäinen on alkuperäinen.

Fyysinenkin aineisto voi olla arvokasta.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Konservointipalvelut

Pelastamme aineistosi pitkäaikaissäilytystä varten, digitoinnin valmistelun yhteydessä tai erikseen.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/06022012507.jpg

DIGITOINNIN VALMISTELU; KONSERVOINTIFilmimateriaalin valmistelu ja konservointi

Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme filmiesi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Puhdistamme ja tarvittaessa märkä/kuivapesemme (muovi)filmisi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme filmisi museosäilyviin pergamiinitaskuihin. Hinta alkaen 500 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/MG_020331.jpg
Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme aineistosi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Puhdistamme ja tarvittaessa märkä/kuivapesemme lasinegatiivisi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme filmisi museosäilyviin pergamiinitaskuihin. Hinta alkaen 1000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
BAAC 2012 Helsinki Conference excursions on Oct 5, 2012
Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme aineistosi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Homeisen aineiston käsittelemme erikseen ja hävitämme viipymättä digitoinnin jälkeen tartuntariskin minimoimiseksi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme aineistosi pitkäaikaissäilytystä varten. Hinta alkaen 2000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.

Kaikkea ei ole pakko säilyttää.

Jo digitoitu, historiallisesti merkityksetön ja huonokuntoinen paperi, ei ole arvokasta.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Aineistojen hävittäminen

Autamme tietoaineistojesi hävittämisessä.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/MG_3914-1280x960.jpg
Avustamme paperiarkistosi toimittamisessa hävitettäväksi tai hävitämme sen itse, digitoinnin yhteydessä. Hoidamme järjestelyt halutessasi avaimet käteen periaatteella. Hinta alkaen 1000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1 tuntia.
bt_bb_section_top_section_coverage_image