KAR Digital Solutions

Keskitymme digitaalisen tiedon hallintaan, digitalisointiin, massadigitointeihin ja tiedon jatkokäsittelyyn sekä konsultointipalveluihin.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Maailmamme on digitaalinen!


Halusit tai et, digitalisaatio on päivän sana.

Yksityishenkilönä et voi välttyä viranomaispalvelujen digitalisoitumiselta. Pankkiin et pääse ilman ennakkovarausta, mutta rahaa et sieltä saa ja vain vaivalla voit tallettaa käteistä tilillesi.

Verottaja vaatii sinua toimittamaan sähköisesti veroilmoituksesi, käytännössä siirtäen suuren osan työstään/kuluistaan sinulle ja softaroboteilleen.

Puheluusi vastataan ehkä huomenna, ja chatissä vastailee robotti, joka ei ymmärrä kysymyksiäsi. Laskusi tulevat e-laskuina, kirjepostia et saa kuin todisteellisena tiedonantona – haastemieheltä, joka toimittaa sinulle e-kirjeen.

Energiayhtiön toimitusjohtaja – kauanko kestää etsiä varavoimalaitoksesi apugeneraattorin kiinnitysmutterin rasitusluokkatiedot paperiarkistosta, joka sijaitsee toisella paikkakunnalla ja jonka sihteeri/arkistonhoitajakin jäi eläkkeelle viime vuonna?

Uuden lakutehtaasi koneita kyllä ohjataan tietokoneella, mutta onko niiden reaaliaikainen IoT-data valjastettu yrityksesi liiketoimintaälyn käyttöön? Miten joustavasti toimii raaka-aineiden tilauksesi, minkä verran kertyy hukkaa?

Luuletko museonjohtaja yhä, että yhä moni suostuu maksamaan leffalipun hinnan päästäkseen katsomaan painettuja opastetauluja ja fyysisiä esineitä? Katsoa saa, mutta ei koskea, kuulla, haistaa ja tuntea – onko perinteinen näyttelytapa kuollut?

Organisaatiosi joko menee mukaan digitalisaatioon, tai häviää kilpailun, jossa nopeimmat voittavat. Kilpailu on raakaa, globaalia, mobiilia ja ennen kaikkea digitaalista. Yrityksesi, järjestösi, museosi, kuntasi – minkälaista instituutiota sitten edustatkaan, sillä ei ole väliä – organisaatiosi tulee olla entistä ketterämpi, sujuvampi, reagoivampi, nopeampi.

https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2018/09/product_08.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Digitalisointi alkaa huolellisesta suunnittelusta ja päättyy digitaaliseen, reaaliaikaiseen liiketoimintaälyyn.

KAR Digital Solutions on apunasi koko prosessissa.

Tiedonhallinnan huolellinen suunnittelu

Fyysisten tietoaineistojen digitoinnin valmistelu

Digitointi ja metatietojen tallennus

Tiedon jalostaminen ja analysointi

Ole innovaatioiden johtotähtenä

Autamme sinua menestymään yksilöllisten tarpeittesi mukaan.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image