KAR Digital Solutions

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Digitoinnin ja arkistoinnin suunnittelu

Konsultointipalvelut
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2020/08/service_03-1280x960.jpg

DIGITOINNIN KONSULTOINTI; ALKUSELVITYSDigitoinnin alkuselvitys

Selvitämme puhelimitse suppeasti nykytilannettasi ja esitämme yleisiä ratkaisuehdotuksia arkistosi digitoimiseksi sitoumuksetta. Kerromme yleisistä toimintaperiaatteistamme, saavutettavista hyödyistä ja edellytyksistämme. Hinta 0 euroa, vie sinun aikaasi korkeintaan 1/2 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2020/09/service_02-1280x960.jpg

DIGITOINNIN KONSULTOINTIDigitoinnin suppea konsultointi

Selvitämme paperiarkistosi nykytilanteen ja luomme yleiset toimintalinjat arkistosi digitoimiseksi. Annamme karkean hinta-arvion työn kustannuksista. Hinta alkaen 1000 euroa, vie sinun aikaasi noin 3 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2020/09/service_01-1280x960.jpg
Selvitämme paperiarkistosi nykytilanteen sekä tarkastamme arkistosi laajuuden ja kunnon paikan päällä. Luomme yksityiskohtaiset suunnitelmat paperiarkistosi digitalisoimiseksi ja tietoaineistosi jalostamisesta. Hinta alkaen 5000 euroa, vie sinun aikaasi noin 8 tuntia.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua digitoinnin suunnittelusta tietoaineistojen tehokkaaseen hyödyntämiseen.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Digitoinnin valmistelu

Palvelut aineiston digitointikuntoon saattamiseksi
BAAC 2012 Helsinki Conference excursions on Oct 5, 2012
Lajittelemme aineistosi paikan päällä, sinun arkistossasi. Tarkistamme aineiston kunnon ja poistamme samalla niitit, klemmarit ja muut skannausta haittaavat tarvikkeet. Pakkaamme aineiston kuljetuskuntoon. Hinta alkaen 1000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
BAAC 2012 Helsinki Conference excursions on Oct 5, 2012
Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn. Seulomme aineistosi toimitiloissamme, tarkistamme aineiston kunnon ja poistamme samalla niitit, klemmarit ja muut skannausta haittaavat tarvikkeet. Jos emme tee digitointia, pakkaamme järjestetyn aineiston jälleen kuljetuskuntoon. Hinta alkaen 3000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
BAAC 2012 Helsinki Conference excursions on Oct 5, 2012

DIGITOINNIN VALMISTELUSuuren arkiston valmistelu

Pakkaamme erimuotoisia asiakirjoja (valokuvia, papereita, karttoja jne.) sisältävän laajan aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn. Seulomme aineistosi toimitiloissamme, tarkistamme aineiston kunnon ja poistamme samalla skannausta haittaavat tarvikkeet. Jos emme tee itse digitointia, pakkaamme järjestetyn aineiston jälleen kuljetuskuntoon. Hinta alkaen 5000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.

Kaikkea ei voi tehdä itse.

Vaarallisten aineistojen käsittely vaatii erikoistilat ja ammattiosaamista.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Konservointipalvelut

Palvelut aineiston digitointikuntoon saattamiseksi ja/tai aineiston pelastaminen pitkäaikaissäilytystä varten
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/06022012507.jpg

DIGITOINNIN VALMISTELU; KONSERVOINTIFilmimateriaalin valmistelu ja konservointi

Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme filmiesi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Puhdistamme ja tarvittaessa märkä/kuivapesemme (muovi)filmisi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme filmisi museosäilyviin pergamiinitaskuihin. Hinta alkaen 500 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/MG_020331.jpg
Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme aineistosi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Puhdistamme ja tarvittaessa märkä/kuivapesemme lasinegatiivisi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme filmisi museosäilyviin pergamiinitaskuihin. Hinta alkaen 1000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
https://www.kar.fi/solutions/wp-content/uploads/2021/06/MG_3914-1280x960.jpg
Pakkaamme aineistosi ja kuljetamme sen jatkokäsittelyyn tai toimitat aineistosi suoraan meille. Tarkistamme aineistosi kunnon ja poistamme niistä säilyvyyttä heikentävät muovitaskut, hapolliset pahvit ja vastaavat. Homeisen aineiston käsittelemme erikseen ja hävitämme viipymättä digitoinnin jälkeen tartuntariskin minimoimiseksi. Digitoinnin jälkeen pakkaamme aineistosi pitkäaikaissäilytystä varten. Hinta alkaen 2000 euroa, vie sinun aikaasi noin 1/2 tuntia.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image