Jäähyväiset TKK:lle – tähän ne homma loppuivat!

Pari viikkoa proffan exituksen jälkeen tuli soittoa polilta. Sanoivat, että nyt olisi viime hetket nostaa paskat pois. Labran autotallivarastossa tehdään suursiivoa, hae pois sieltä romusi! Tein töitä käskettyä, ja pari monitoriakin ruinasin mukaan, tyhjät pullotkin vien pois – luvan kanssa! (Muistaakseni) samalla jätin labraan toisen kopion proffan muistokuvastani, josta niin kovin pidettiin muistotilaisuudessa.

Tuli ihan tippa linssiin, tätäkin pyöritintä tuli diplomityössäni ja väikkärissäni säädettyä ihan urakalla, viritettyä entistä paremmaksi noin miljoona kertaa. Viime hommissa ei mennyt kannen lasku akselin reikään ihan kohdilleen, ja pahus soikoon lohkesi pala planeetta-akselistosta. Pyöritin KAR-961b löysi hautansa autotallini perältä, pystyssä nurkkaan sullottuna. 🙁

Mitä kävi muutamaa viikkoa myöhemmin labran autotallissa? Likakaivot tulvi, ja paskavesi nousi nilkkoihin asti, tuhoten kaiken altaan.

Paska juttu, mutta tulipan tehtyä!

Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010
Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010
Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010
Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010
Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010
Jaahyvaiset TKK:lle, 06/2010

Tags: , , , ,

Leave a Reply