Archive for heinäkuu, 2009

Pigmenttivedos mattapaperille

Hui! Olisikohan tämä ensimmäinen keikka asiakkaalle, valokuvaaja Matti Schulalle, uudella vedostimella? No, ainakin ensimmäisten joukossa. Kovasti hän hinkusi tulla, kun tarvitsi vedoksia valokuvanäyttelyihinsä, vaikka ei oikein ollut vielä profilointikaan loppuun asti valmiina. No, sain sitten lopulta systeemini wörkkimään, ja komea lappuhan siitä tuli, vaikka onkin ihan suht koht perusmattapaperia. Ilmeisesti kelpaa asiaakkaallekin, kun aina pajalleni uudestaan eksyy. ,)
Tehty Epson 11880:lla, 07/2009.

Pigmenttivedostaminen mattapaperille, Matti Schula, 07/2009
Pigmenttivedostaminen mattapaperille, Matti Schula, 07/2009
Pigmenttivedostaminen mattapaperille, Matti Schula, 07/2009

Dokumentin valmistaminen: teksti, kuvitus, oikoluku, taitto, tulostaminen, selätys

Tässäpä vasta keikka: luo näyttävin Powerpoint -kalvosarja (paperille) mitä osaat, sisältöä mietit yhdessä tilaajan kanssa, mukaanlukien kuvitus, oikoluku jne. taiton, tulostamisen ja selättämisen lisäksi. Kohtuullinen kiire, mutta aika oli varattu ennakkoon, kuten tämän luokan projekteissa ammattilainen aina tekee.
Ai tuliko se keikka, mitä asiakas näillä prospekteilla yritti saada? En tiedä, mutta kun ei ole kuulunut mitään, niin kai se lama painaa päälle joka paikassa. Noh, tästä esiselvityksestä kaikki sentään saivat rahansa, hyvä niin.
Tehty Phaser 8200DX:llä ja Fellowes PB2500:lla, 07/2009.

Selätetyn esitteen valmistaminen 09/2009