Oppia ikä kaikki

Posted on Posted in kuntavaalit 2017, vaalikampanjointi

Johtuiko herra pääministeristä, vai mistä, mutta oli eilen ihan meno Ala-Malmilla kuin tänään Ylä-Malmilla. Sinänsä jännä juttu, kun lääniä tuntui olevan ylhäällä paljon enemmän kuin alhaalla ja kevätpäiväkin mukavan aurinkoinen.

No tiedä häntä, vaan menihän se iltapäivä näinkin. Muutaman mielenkiintoisen keskustelun, ”vaaliväittelyn” saa yleensä päivässä, niin täälläkin. Luonnollisesti päivään kuuluu myös vähintään yksi vaali-inttely, ”eipäs-juupas” ja mitä vielä alatyyliä. Onneksi alan aika hyvin oppia, ja osaan pitää turpani tukossa. Ei kannata lähteä kaikkien agitoijien matkaan. Niin, tämä on sitä samaa juttua, mitä aikoinaan piti saada suurelta amerikkais-suomalaiselta valokuvaajalta, Arno Rafael Minkkiseltä.

Tuttujakin tapasin, eiliset nuoret kaverukset eksyivät paikalle. Tällä kertaa ei jaettu yhdessä vaalimainoksia. Minä tulin surulliseksi. Näin näet miten eilinen kaveri on tämän päivän haistattelija. Kyllä minä uskon siihen, että koulussa (ja kotona) pitäisi antaa enemmän jöötä (Vastaukseni Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien vaalikoneeseen, kysymys 23). Olenko liian vanhakantainen?

yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki
yhdessaparemmin.kar.fi Oppia ikä kaikki

Seuraa ja tykkää:

One thought on “Oppia ikä kaikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *